Zoals de meesten van u weten heeft onze beheerder / exploitant Ivo Essers te kennen gegeven zijn contract per 01-01-2020 niet te willen verlengen om zijn loopbaan een andere wending te geven. Ondanks dat wij dit betreuren, gunnen wij Ivo deze nieuwe kans van harte. Het bestuur is enige tijd geleden gestart met de werving van een nieuwe beheerder / exploitant. Wij hopen dat wij binnenkort meer nieuws hierover te kunnen melden.Zoals de meesten van u weten heeft onze beheerder / exploitant Ivo Essers te kennen gegeven zijn contract per 01-01-2020 niet te willen verlengen om zijn loopbaan een andere wending te geven. Ondanks dat wij dit betreuren, gunnen wij Ivo deze nieuwe kans van harte. Het bestuur is enige tijd geleden gestart met de werving van een nieuwe beheerder / exploitant. Wij hopen dat wij binnenkort meer nieuws hierover kunnen melden.