In dit nieuwsbericht stelt de nieuwe exploitant zich voor en brengen we u op de hoogte brengen van de ontwikkelingen in Heidsjer Tref.

De nieuwe exploitant is Ramon Woldinga, 42 jaar en oorspronkelijk afkomstig van de Gracht. Hij is 15 jaar eigenaar geweest van restaurants in Hoensbroek en Brunssum. Met zijn compagnon en enkele andere medewerkers (die voor menigeen goede bekenden zullen blijken te zijn) stappen ze in de Heidsjer Tref, met de bedoeling de oude glorie van het verenigingsgebouw weer te doen herleven.

Enkelen van u zijn de afgelopen weken al eens komen buurten om te kijken wat er zoal gebeurt, anderen zullen wellicht al gehoord hebben dat er hard gewerkt wordt aan het opknappen van het gebouw. Er is van de nood een deugd gemaakt tijdens de coronasluiting. Er is heel veel puin geruimd en gepoetst, er zijn veel reparaties uitgevoerd en alles is opnieuw geschilderd in frisse, uitnodigende tinten. Momenteel worden de toiletten bij het café gedeelte volledig vernieuwd, de dichtgetimmerde ramen in de grote zaal zijn opengemaakt, er komt fonkelnieuw prachtig meubilair, én … het pronkstuk: er wordt een nieuwe vloer gelegd in de grote zaal (inclusief de bühne). Beste mensen, dit wordt een fenomenale aanblik. U weet niet wat u gaat zien. Al met al verwachten we dat Heidsjer Tref voor u onherkenbaar zijn vergeleken bij vroeger. De verenigingsmensen en buurtbewoners die tot nu zijn komen binnenlopen zijn laaiend enthousiast.

Wij mogen op 1 juni open maar wordt nog flink gerenoveerd. Ook in het cafégedeelte is nog niet alles klaar. Bovendien moet de brouwerij nog de nieuwe tapinstallatie installeren. De bar is dus maar beperkt operationeel, maar een kopje koffie of wat fris zal wel mogelijk zijn. We hopen dat ook dit medio juni geheel in orde is.

Ramon is uiteraard wel bereikbaar en beschikbaar voor kennismaking. Tel. 06-54661506 (bij voorkeur tussen 10.00 en 18.00 uur) of via mail info.heidsjer@gmail.com