Wij zijn het verenigingsgebouw van Kerkrade-West. Het gebouw ligt centraal t.o.v. de wijken Spekholzerheide en Gracht. Ook voor gasten uit Heilust en Kaalheide is het gebouw prima bereikbaar. U kunt bij  ons terecht voor een gezellige avond uit, feesten, recepties, bruiloften, koffietafels, bedrijfsuitjes, vergaderingen, recepties en meer.

Voor elke gelegenheid hebben wij de geschikte ruimte. Diverse multifunctionele ruimtes zijn geschikt voor alle gelegenheden. Heidsjer Tref heeft over een gezellig café en diverse zalen voor verschillende doeleinden, waardoor het geschikt is voor gezelschappen van 10 tot 500 personen. Wij proberen zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen, zoals wij dat nu reeds doen voor diverse gehuisveste verenigingen en gedaan hebben voor klanten die u voor gingen

Café gedeelte

In ons café gedeelte kunt u terecht voor een gezellige avond met een drankje, versnapering en lekker hapje. Tevens bestaat er de mogelijkheid deze te reserveren voor feesten en evenementen met een maximum 150 personen.

Onze grote zaal

Deze is uitermate geschikt voor de grotere evenementen zoals feesten, recepties, feesten en optredens. De zaal is geschikt voor maximaal 500 personen en kan naar wens worden voorzien van stoelen, tafels enz. De grote zaal heeft een groot podium waar orkesten kunnen musiceren, toneelverenigingen hun producties op de planken brengen.

Adres

Patronaatstraat 19,
6466 HR Kerkrade

Telefoon

045 - 511 70 70

bgg 06-54  66 15 06

Agenda

Geen Evenementen

contact